Εισηγήσεις (Σεραφείμ Μπίτσιος, Διονύσης Βαβουγυιός, Αντώνης Ντάνης, Θεμιστοκλής Κουιμτζής)

Εισηγήσεις (Σεραφείμ Μπίτσιος, Διονύσης Βαβουγυιός, Αντώνης Ντάνης, Θεμιστοκλής Κουιμτζής)

 

 

Η πρώτη μέρα της εκδήλωσης περιελάμβανε δύο ομιλίες, μία σχετική με την εκδήλωση και άλλη μία με την ιστορία της Φυσικής.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο κ. Σεραφείμ Μπίτσιος, Φυσικός, Υπεύθυνος Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών Π.Ε. Καρδίτσας και το θέμα της εισήγησής του ήταν: "4η Εκδήλωση Φυσικών Επιστημών στην Καρδίτσα."

Δεύτερος ομιλητής ήταν ο κ. Διονύσιος Βαβουγυιός, Αναπληρωτής Καθηγητής Φυσικής και της Διδακτικής της, του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: "Στιγμές από την ιστορία της Φυσικής."

Η δεύτερη μέρα της εκδήλωσης περιελάμβανε:

Ομιλία του κ. Αντώνη Ντάνη, Χημικού - Καθηγητή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συνεργάτη του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Καρδίτσας, με θέμα: «Στιγμές από την ιστορία της Χημείας».

- Ομιλία του κ. Θεμιστοκλή Κουιμτζή, Ομότιμου Καθηγητή Χημείας Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. και Προέδρου του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα, με θέμα: «Υγρότοποι: Πυρήνες Βιοποικιλότητας ? Ρυθμιστές κλίματος».

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο "Διεθνές Έτος Χημείας 2011".

 

 


Δείτε παρακάτω συνοπτικά όλες τις εισηγήσεις στις 5 και 7 Μαΐου 2011:

 

(Τις εισηγήσεις, μπορείτε να τις πάρετε στην αρχική τους μορφή στον υπολογιστή σας στο σύνδεσμο που υπάρχει στο τέλος της σελίδας)

Βιβλίο για την εκδήλωση 2010

 

 

 


Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας Σερ. Μπίτσιος τηλ. 2441 079 170 - 1 fax: 2441 079 172 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. website: http://ekfe.kar.sch.gr

Το υλικό της σελίδας σε αρχεία για αποθήκευση: 1. Εισηγήσεις

~~~~ Μετρητής Επισκέψεων ~~~~
Σήμερα151
Χθές218
Αυτή την εβδομάδα787
Αυτό το μήνα1646
Συνολικά639332

4
Online Επισκέπτες

Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2022