14η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

Το ΕΚΦΕ Καρδίτσας συμμετείχε στη 14η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας (18-21 Σεπτεμβρίου 2014) με περίπτερο και συμμετοχή στις παράλληλες δραστηριότητες.

Στο περίπτερο, που μοιραζόμασταν με το ΚΠΕ Μουζακίου και το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας), εκθέταμε μερικά από τα βιβλία εκδόσεις του ΕΚΦΕ (αυτά των εκδηλώσεων και των πειραμάτων). Επίσης διαθέταμε φυλλάδιο ενημερωτικό για το τι είναι το ΕΚΦΕ και τι υπηρεσίες παρέχει.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις μας είχαν δοθεί δύο δίωρα (Παρασκευή 6-8μμ και Σάββατο 10-12πμ) για παιχνίδι με κώδικες. Είχαμε στη διάθεση των ενδιαφερομένων φυλλάδιο σχετικό με την αόρατη μελάνη, δηλαδή πως μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα χωρίς ο άλλος να αντιληφθεί την ύπαρξή του (στεγανογραφία). Οι συμμετέχοντες επέλεγαν ποια ή ποιες δραστηριότητες επιθυμούσαν να κάνουν, από τις 7 που τους είχαμε διαθέσιμες και με υλικά που είχαμε φέρει από το ΕΚΦΕ τις πραγματοποιούσαν. Η επιτυχία ήταν ομολογουμένως μεγάλη και η συμμετοχή μικρών ιδιαίτερα παιδιών, κυρίως το Σάββατο, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

- Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο για το ΕΚΦΕ Καρδίτσας κάνοντας κλικ εδώ.

- Δείτε το φυλλάδιο με τις δραστηριότητες για την αόρατη μελάνη εδώ.

 

- Δείτε το πρόγραμμα της 14ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας εδώ.

- Δείτε πληροφορίες για το χώρο που φιλοξενούσε τη γιορτή εδώ.

~~~~ Μετρητής Επισκέψεων ~~~~
Σήμερα27
Χθές459
Αυτή την εβδομάδα2675
Αυτό το μήνα5608
Συνολικά524439

7
Online Επισκέπτες

Κυριακή, 24 Οκτώβριος 2021