Εισηγητές (Σ. Μπίτσιος, Ι. Ντελής, Α. Κασσέτας)

Εισηγητές (Σ. Μπίτσιος, Ι. Ντελής, Α. Κασσέτας)

 

Στις 7.30μμ τα υλικά των πειραμάτων μαζεύτηκαν, οι πάγκοι άδειασαν και όλοι περάσαμε στο εσωτερικό του Παυσίλυπου. Με σκηνικό που ετοιμάστηκε για το θέατρο, που θα κλείσει την εκδήλωση άρχισαν οι εισηγήσεις.

Πρώτος ομιλητής ο Σεραφείμ Μπίτσιος, Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Καρδίτσας, θα ευχαριστήσει τον κόσμο για την προσέλευσή του στην εκδήλωση -που ήταν εντυπωσιακή σε πλήθος- και τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης -που θα ακολουθήσει- και θα αναπτύξει σύντομα το θέμα: "Δραστηριότητες του ΕΚΦΕ Καρδίτσας" ενημερώνοντας το κοινό για το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών Καρδίτσας, που μαζί με τη Σχολική Σύμβουλο συνδιοργάνωσε την εκδήλωση.

Ακολουθεί ο Ιωάννης Ντελής, Δάσκαλος και Φυσικός -συνεργάτης του ΕΚΦΕ, αποσπασμένος για τις ανάγκες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης-, που θα ενημερώσει τους παραβρισκόμενους για τις δραστηριότητες του ΕΚΦΕ Καρδίτσας που σχετίζονται με τα Δημοτικά Σχολεία.

Στο βήμα έρχεται ο προσκεκλημένος μας ομιλητής, Ανδρέας Ιωάννου Κασσέτας, Φυσικός και Συγγραφέας, που θα αναπτύξει το θέμα: "Ο φυσικός και ο ποιητής και η αμοιβαία καχυποψία τους".

 

 


Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας Σερ. Μπίτσιος τηλ. 2441 079 170 - 1 fax: 2441 079 172 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. website: http://ekfe.kar.sch.gr

Το υλικό της σελίδας σε αρχεία για αποθήκευση: 1. Παυσίλυπο-Εισηγητές