Παράλληλα εκθέματα (ΕΚΦΕ, 1ο ΓΕΛ Καρδίτσας, Γ. Λίτσιος)

Παράλληλα εκθέματα (ΕΚΦΕ, 1ο ΓΕΛ Καρδίτσας, Γ. Λίτσιος)

 

Στο χώρο που γινόταν οι επιδείξεις των πειραμάτων από τους μαθητές υπήρχαν και δύο πάγκοι με εκθέματα τις εκδόσεις του ΕΚΦΕ Καρδίτσας. Τα τελευταία έξι χρόνια από το ΕΚΦΕ Καρδίτσας έχουν γραφεί, βιβλιοδετηθεί και μοιρασθεί στα σχολεία του Νομού σειρά βιβλίων με πειράματα, νομοθεσία για τα εργαστήρια, αποτελέσματα ερευνών σχετικών με τις εργαστηριακές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο Ν. Καρδίτσας, σχετικά με την ιστοσελίδα και τη διευθέτηση των εργαστηριακών χώρων, κ.ά., καθώς και σειρά με CDs και DVDs με αντίστοιχα θέματα.

Επίσης στο χώρο με τις αφίσες είχε τοποθετηθεί και μια εργασία του καθηγητή του 3ου Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) Καρδίτσας κ. Γεωργίου Λίτσιου σχετική με την αστρονομία (παρουσίαση του τι είναι αστρονομία και τα επιτεύγματά της σε σειρά 18 φύλλων Α4).

Τον ίδιο χώρο επίσης διακοσμούσαν και σειρά τυπωμένες αφίσες, που μας παραχωρήθηκαν από το 1ο ΓΕΛ Καρδίτσας.

 

 

 


Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας Σερ. Μπίτσιος τηλ. 2441 079 170 - 1 fax: 2441 079 172 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. website: http://ekfe.kar.sch.gr

Το υλικό της σελίδας σε αρχεία για αποθήκευση: 1. Παράλληλα εκθέματα

~~~~ Μετρητής Επισκέψεων ~~~~
Σήμερα49
Χθές467
Αυτή την εβδομάδα2238
Αυτό το μήνα5171
Συνολικά524002

4
Online Επισκέπτες

Σάββατο, 23 Οκτώβριος 2021