Έναρξη - Χαιρετισμοί (Ε. Φαλιάγκα, Α. Χαδούλης, Α. Τότσικας, I. Γεννάδιος, Α. Φυρφιρής, Χ. Μουζιούρας)

Έναρξη - Χαιρετισμοί (Ε. Φαλιάγκα, Α. Χαδούλης, Α. Τότσικας, I. Γεννάδιος, Α. Φυρφιρής, Χ. Μουζιούρας)

 

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με τους χαιρετισμούς, που απηύθυναν οι επίσημοι προσκεκλημένοι. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο αντινομάρχης Καρδίτσας κ. Α. Τότσικας, ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Ι. Γεννάδιος, ο συντονιστής των Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας κ. Α. Φυρφιρής, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας κ. Χ. Μουζιούρας. Χαιρετισμό απέστειλε επίσης ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Α. Χαδούλης.

Το καλωσόρισμα των επισήμων και την παρουσίαση των ομιλητών η κ. Ε. Φαλιάγκα, αποσπασμένη συνεργάτης του ΕΚΦΕ Καρδίτσας.

Οι δημοσιογράφοι από τον τοπικό Τύπο, που αποθανάτιζαν την έναρξη της εκδήλωσης ήταν και αυτοί εκεί. Τραβούσαν φωτογραφίες τις πειραματικές διατάξεις, που ήταν στημένες σε θρανία στο χώρο της εισόδου του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας, καθώς και τους ομιλητές και τους παραβρισκόμενους στην αίθουσα εκδηλώσεων, όπου γινόταν η έναρξη και οι ομιλίες. Φωτογράφιζαν τους επίσημους και συμμετέχοντες στην εκδήλωση και μάζευαν πληροφορίες σχετικά μ' αυτή.

Η δεύτερη εκδήλωση για τις Φυσικές Επιστήμες στην Καρδίτσα έγινε πραγματικότητα.

Με την ολοκλήρωσή της ? και έχοντας στο νου αυτήν που θα ακολουθήσει την επόμενη χρονιά - άρχισαν οι συζητήσεις για το πώς θα την βελτιώσουμε και τα ερωτήματα για το τι δεν πήγε πολύ καλά.

- Η συμμετοχή των μαθητών, των καθηγητών και των δασκάλων φέτος ήταν ικανοποιητική, σημαντικά μεγαλύτερη από την περυσινή.

- Η διοργάνωση ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, αν και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στον τρόπο παρουσίασης των πειραμάτων από τους μαθητές, όπως και στο χρόνο που θα γίνονται οι ομιλίες.

Αυτό που χρόνια όλοι μας ονειρευόμασταν, να κάνουμε εκδήλωση για τις Φυσικές Επιστήμες στο Νομό μας με ενεργό συμμετοχή των μαθητών, δείχνει όχι μόνο να γίνεται πραγματικότητα αλλά τείνει και να θεσμοθετηθεί. Έτσι πριν καλά ? καλά τελειώσει η 2η άρχισε ο προγραμματισμός και οι συζητήσεις για την επόμενη 3η εκδήλωση, που θα ακολουθήσει.

 


Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας Σερ. Μπίτσιος τηλ. 2441 079 170 - 1 fax: 2441 079 172 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. website: http://ekfe.kar.sch.gr

Το υλικό της σελίδας σε αρχεία για αποθήκευση: 1. Χαιρετισμοί

~~~~ Μετρητής Επισκέψεων ~~~~
Σήμερα163
Χθές218
Αυτή την εβδομάδα799
Αυτό το μήνα1658
Συνολικά639344

4
Online Επισκέπτες

Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2022