Προσομοιώσεις πειραμάτων - Μάιος 2012

Παρουσίαση προσομοιώσεων πειραμάτων (Δημοτικό Σχολείο Καρδιτσομαγούλας)


 

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καρδιτσομαγούλας παρουσίασαν προσομοιώσεις πειραμάτων ηλεκτρισμού και μαγνητισμού χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα Phet του Πανεπιστημίου Κολοράντο (http://phet.colorado.edu/el). Μικρά παιδιά των Ε? και ΣΤ? τάξεων επέδειξαν αξιοθαύμαστη εξοικείωση στη χρήση ηλεκτρονικών μεθόδων αξιοποίησης της γνώσης και μετάδοσής της με απλό τρόπο στους παρευρισκόμενους στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας. Οι μαθητές χειροκροτήθηκαν θερμά για την προσπάθειά τους αυτή.

Οι δασκάλες, που καθοδήγησαν τους μαθητές ήταν οι Βασιλική Βολοτοπούλου και Αγγελική Γκαραγκάνη. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που παρουσίασαν τις προσομοιώσεις ήταν οι Χαρά Ακρίβου, Αγάπη Καϊμενοπούλου, Μαριάννα Κουκούλη, Παρασκευή Ντουμούζη, Γεωργία Παπαδημητρίου, Ιωάννα Σιώκα, Έφη Τρυφέρη, Βαγγέλης Τσιαμούρας και Ελένη Τσιγάρα.


Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας Σερ. Μπίτσιος τηλ. 2441 079 170 - 1 fax: 2441 079 172 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. website: http://ekfe.kar.sch.gr

Το υλικό της σελίδας σε αρχεία για αποθήκευση: 1. Προσομοιώσεις

~~~~ Μετρητής Επισκέψεων ~~~~
Σήμερα46
Χθές467
Αυτή την εβδομάδα2235
Αυτό το μήνα5168
Συνολικά523999

3
Online Επισκέπτες

Σάββατο, 23 Οκτώβριος 2021