Θεατρικά δρώμενα μαθητών

Θεατρικά δρώμενα μαθητών (6ο Νηπιαγωγείο Καρδίτσας, 1ο-12ο Δημοτικά Σχολεία Καρδίτσας, 14ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, Γυμνάσιο Φαναρίου)

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τρόπο πρωτότυπο και απρόσμενο για τους περισσότερους εκ των παρευρισκομένων. Το 6ο Νηπιαγωγείο Καρδίτσας παρουσίασε ένα θεατρικό δρώμενο, με τα νήπια να παριστάνουν τους μαγνητοψαράδες και να ψαρεύουν χρησιμοποιώντας καλάμια με μαγνήτες και ψαράκια, που έχουν στις άκρες τους συνδετήρες. Στη συνέχεια έπαιξαν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, όπου χρησιμοποιούνταν πυξίδες για την εύρεσή του και κινήθηκαν για το σκοπό αυτό ανάμεσα στους θεατές.

Ακολούθησε σύντομο θεατρικό από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, με τους μαθητές να παριστάνουν την ανάκλαση και απορρόφηση του ήχου, όταν προσπίπτει σε διάφορες επιφάνειες.

Το τρίτο θεατρικό παρουσίασαν μαθητές του Πειραματικού Γυμνασίου Φαναρίου. "Σε ένα σχολικό εργαστήριο το νάτριο που βρίσκεται σε διάλυμα με το χλώριο αισθάνεται την απειλή του καλίου που είναι δραστικότερο απ? αυτό και μπορεί να το εκτοπίσει απ? τις ενώσεις του. Με αφορμή την ανησυχία του νατρίου, τα υπόλοιπα μέταλλα προσπαθούν να του αποσπάσουν την προσοχή και αναφέρονται στις χρήσεις τους και στην ιστορία τους."

Τέλος οι μαθητές των 1ου-12ου Δημοτικών Σχολείων Καρδίτσας παρουσίασαν θεατρικό σχετικό με την κυκλοφορία του αίματος μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

 

 

 


Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας Σερ. Μπίτσιος τηλ. 2441 079 170 - 1 fax: 2441 079 172 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. website: http://ekfe.kar.sch.gr

Το υλικό της σελίδας σε αρχεία για αποθήκευση: 1. Θεατρικό

~~~~ Μετρητής Επισκέψεων ~~~~
Σήμερα263
Χθές264
Αυτή την εβδομάδα527
Αυτό το μήνα1399
Συνολικά680506

4
Online Επισκέπτες

Τρίτη, 06 Ιούνιος 2023