Θεατρικό - Μάιος 2012

 

Θεατρικά δρώμενα μαθητών (6ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας)

 

Οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας παρουσίασαν τρία θεατρικά δρώμενα. Το πρώτο είχε να κάνει με τη διατροφή, που με περίσσιο χιούμορ παρουσίασαν. Το δεύτερο ασχολούνταν με τις τρεις φάσεις της ύλης, στερεό , υγρό και αέριο και τις μεταβάσεις από τη μία στην άλλη. Το τρίτο με τις συνδεσμολογίες λαμπτήρων σε σειρά και παράλληλα και τις εφαρμογές τους. Με πρωτότυπους διαλόγους, εξαιρετικά κουστούμια, άριστες παρουσιάσεις εκ μέρους των μαθητών και στο τέλος ένα χορευτικό τόσο ζωντανό που ξεσήκωσε τους πάντες στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας. Οι παρευρισκόμενοι, που είχαν κατακλείσει την 350 ατόμων χωρητικότητας αίθουσα, έμειναν ενθουσιασμένοι και μόνο με τα καλύτερα λόγια εκφράζονταν για την προσπάθεια των μαθητών και των δασκάλων τους.

Τα θεατρικά παρουσιάστηκαν με την επιμέλεια της δασκάλας Ελπίδας Μπασδέκη, των καθηγητών Χρύσας Διαμαντή, Άλκη Πλακιά και των μαθητών/τριών Ιωάννας Βαγενά, Ξένιας Βάλλα, Μαρίας Βασιάκου, Φωτεινής Βασιλάκη, Βασίλη Βρατσίστα, Γιώργου Γεροδημητρού, Ζωής Γιαγιάκου, Δήμητρας Γκερμπεσιώτη, Γιώργου Καλαμπαλίκη, Παναγιώτας Καραγεώργου, Θωμά Καραμαγκιόλα, Ραφαήλ Κατσάρα, Λεμονιάς Κατσάρου, Παναγιώτη Κολοβού, Βάιου Κολώνα, Εύας Κουρκούνα, Ματέο Λουκάι, Θωμά Μανώλη, Άγγελου Μπανάσιου, Αναστάση Μπανιά, Βασίλη Παπαδημητρίου. Την απόδοση του τραγουδιού στα αγγλικά έκανε η Χρύσα Διαμαντή.


Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας Σερ. Μπίτσιος τηλ. 2441 079 170 - 1 fax: 2441 079 172 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. website: http://ekfe.kar.sch.gr

Το υλικό της σελίδας σε αρχεία για αποθήκευση: 1. Θεατρικό

~~~~ Μετρητής Επισκέψεων ~~~~
Σήμερα33
Χθές467
Αυτή την εβδομάδα2222
Αυτό το μήνα5155
Συνολικά523986

5
Online Επισκέπτες

Σάββατο, 23 Οκτώβριος 2021